Krydre den inden den vacumpakkes, med dine yndlingskrydderier.
Kog dine pasta.
Hak dit løg og hvidløg og kom dem på en pande.
Når de har fået farve, tilsættes hakkede tomater, fløde og oksebouillon.
Lad saucen koge op og kom pastaen heri, lige inden pastaen er færdig.
Således kan det koge færdig i den cremet sauce.
Flanksteak tages op af sous vide og steges 1-2 minutter på hver side og skæres i meget tynde strimler. Strimlerne halveres og kommes ned i pastaretten sammen med halveret tomater.
Når du har fået vendt det hele sammen pyntes det med parmesanost og basilikum.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.