Hverdag,  Pastaretter

Cremet pastaret med flanksteak sous vide

Cremet pastaret med flanksteak sous vide

Opskrift til 3 personer

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 200 gram cherrytomater
  • 200 gram hakkede tomater på dåse
  • 1/2 stk. oksebouillonterning
  • 250 gram pasta
  • 300 gram flanksteak 
  • Parmesanost
  • Basilikum

Flanksteak sous vide i 24 timer på 54 grader.

Krydre den inden den vacumpakkes, med dine yndlingskrydderier.

Kog dine pasta.

Hak dit løg og hvidløg og kom dem på en pande.

Når de har fået farve, tilsættes hakkede tomater, fløde og oksebouillon.

Lad saucen koge op og kom pastaen heri, lige inden pastaen er færdig.

Således kan det koge færdig i den cremet sauce.

Flanksteak tages op af sous vide og steges 1-2 minutter på hver side og skæres i meget tynde strimler. Strimlerne halveres og kommes ned i pastaretten sammen med halveret tomater.

Når du har fået vendt det hele sammen pyntes det med parmesanost og basilikum.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.