Hverdag

Crispy Chicken

Crispy Chicken

Opskrift:

  • Kyllingfilet
  • Mel
  • Æg
  • Pankorasp
  • Olie

Skær kyllingefilet i strimler.

Pisk æg i en skål.

Fordel mel og pankorasp på 2 tallerkner.

Dyp kylling i mel, derefter æg og til sidst pankorasp.

Lad dine kyllingestykker fritere i olie på en pande omkring 175 grader. Jeg sætte mit komfur på 7 ud af 10 og holdte herefter øje med temperaturen.

Når den kom op på 175 grader kom jeg kyllingen i, så faldt temperaturer ca. til 150 men steg til 175 og holdte temperaturen her.

Brug olie så det minimum dækker bunden af panden og gerne lidt mere.

Vend kyllingerne undervejs og de er færdige når de er flot gyldne.

Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle når de tages af panden.

De smager så godt på en salat, i sandwich, som lækre nuggets mm.

Se også Chili Mayo eller Persille Mayo som dip.


Crispy Chicken
Crispy Chicken
Crispy Chicken

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *