Brændte mandler

Brændte mandler

Opskrift

  • 200 g mandler
  • 200 g sukker
  • 1 dl vand

Kom det hele på panden og varm det op.

Jeg har mit komfur på 8 ud af 9.

Du skal rører lidt rundt undervejs, mens vandet fordamper stille og roligt.

Når sukkeret krystallisere er det fordi alt vandet er fordampet. Når det sker sætter du varmen ned til 6 ud af 9.

Nu skal der røres lidt mere hyppigt. Sukkeret der er krystalliseret begynder nu at smelte.

Nu kræves der bare tålmodighed og opmærksomhed.

Når sukkeret er smeltet og du har vendt det godt rundt i dine mandler tages de af panden og over på et stykke bagepapir.

Så venter du på de køler af, og knaser dem fra hinanden. Skønne brændte mandler. 😋


Brændte mandler
Brændte mandler
Brændte mandler
Brændte mandler

Skriv et svar