
Tigerrejer med tagliolini
4. juni 2017
Tigerrejer med tagliolini
Opskrift:
- Tigerrejer (vannamei rejer 200 gram)
- 1/2 rød chili
- 1 lime
- 1 rødløg
- 1 håndfuld cherrytomater
- 4-6 asparges
- 1 fed hvidløg
- 1 dl hvidvin
- 1 dl madlavningsfløde
- Frisk parmesan
- Persille
- Tagliolini frisk pasta
– til 2 personer
Denne ret er også fantastisk som en forret.
Olie på panden, tilsæt tigerrejer. Herefter hakket hvidløg, chili og riv lidt limeskal.
Lad det stå et par minutter og vend rundt i det.
Tilsæt rødløg og asparges og lad det stege par minutter mere. Rør gerne i det undervejs.
Tilsæt så hvidvin og lad det koge ind ca. 5 minutters tid. Varmen skrues lidt ned.
Tilsæt så fløden og lad det stå og koge et par minutter til det bliver cremet.
Smag til med salt og peber.
Server med frisk parmesan, de kolde cherrytomater, persille, presset lime og evt. lidt brød til.
Related

Forrige
Frikadeller
Du vil muligvis også synes om

Persille Mayo
15. oktober 2020
Avocado toast med bacon og spejlæg
28. marts 2018