Tigerrejer
Pasta,  Weekend

Tigerrejer med tagliolini

Tigerrejer med tagliolini

Opskrift:

  • Tigerrejer (vannamei rejer 200 gram)
  • 1/2 rød chili
  • 1 lime
  • 1 rødløg
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • 4-6 asparges
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl madlavningsfløde
  • Frisk parmesan
  • Persille
  • Tagliolini frisk pasta

– til 2 personer


Denne ret er også fantastisk som en forret.

Olie på panden, tilsæt tigerrejer. Herefter hakket hvidløg, chili og riv lidt limeskal.

Lad det stå et par minutter og vend rundt i det.

Tilsæt rødløg og asparges og lad det stege par minutter mere. Rør gerne i det undervejs.

Tilsæt så hvidvin og lad det koge ind ca. 5 minutters tid. Varmen skrues lidt ned.

Tilsæt så fløden og lad det stå og koge et par minutter til det bliver cremet.

Smag til med salt og peber.

Server med frisk parmesan, de kolde cherrytomater, persille, presset lime og evt. lidt brød til.

Tigerrejer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *