Soyabøf med stegte grøntsager

Soyabøf med stegte grøntsager

Opskrift

Soyabøf
  • 600 gram oksesteak
  • 8 spsk soya sauce
  • 1 spsk worcestershire sauce
  • 2 hvidløg (finthakket)
  • 1 tsk revet ingefær
Grøntsager samt tilbehør
  • 4 gulerødder
  • 4 snack-peber
  • 1 løg
  • 1 rødløg
  • 1 squash
  • 1 rød chili
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk paprika
  • 2 poser ris
  • 1 lime

– til 4 personer


Soyabøf med stegte grøntsager

Start med at marinerer dine bøffer.

Bøfferne kommes i en frysepose, og alle ingredienser kommes til marinaden kommes i sammen med salt og peber.

Posen vendes godt så marinaden kommer ud på alle dine bøffer.

Bind en stram og tæt knude på poser og lad bøfferne trække i køleskabet så længe som muligt.

Nu til grøntsagerne, gulerødderne skæres i tynde stave. Squashen halveres og udhules, herefter skæres den i kvarte tern. Begge dine løg skæres i både. Kernerne i peberfrugten fjernes. Din chili hakkes fint og jeg foretrækker størstedelen af kernerne kommer med så retten bliver mellem stærk.

Der kommes en klat smør på panden, og grøntsagerne vendes på panden i 10 minutter.

Samtidig sættes ris over.

Når grøntsagerne er blevet grillet, kommes der paprika i retten og kort efter kokosmælk.

Lad det simre i 5-10 minutter.

Imens steges bøfferne.

Når retten er færdig, kommer ris i en lille skål – og presses men en ske. Den vendes på en tallerken så du får et lille tårn.

Rester af tilbehøret kommes på tallerknen, jeg foretrak at skære kødet ud på forhånd.

Limesaften kommes over retten til sidst.

Soyabøf med stegte grøntsager
Soyabøf med stegte grøntsager
Soyabøf med stegte grøntsager
Soyabøf med stegte grøntsager
Soyabøf med stegte grøntsager
Soyabøf med stegte grøntsager
Soyabøf med stegte grøntsager
Soyabøf med stegte grøntsager
Soyabøf med stegte grøntsager
Soyabøf med stegte grøntsager

Skriv et svar