
Spaghetti Meatballs
Spaghetti Meatballs
Opskrift:
- 2 stk. løg
- 3 fed hvidløg
- 500-680 gram tomatpassata
- 1 dl mælk
- 2 stk. laurbærblade
- 1 spsk. sukker
- 1/2 bundt basilikum
- 50 gram revet parmesan & lidt til pynt
- 450 g hakket oksekød
- 2 spsk hvedemel
- 1 æg
- 250 gram spaghetti
– til 4 personer
Hak 1 løg og 2 hvidløg.
Varm lidt olie i en gryde, og svits det hakkede løg og hvidløg ved jævn varme i 2 minutter. Rør lidt undervejs.
Bland tomatpassata med løgblandingen i gryden, og tilsæt laurbærblade, sukker, salt, peber, mælk og lad det simre i 20 minutter. Smag til med yderligere salt og sukker til sidst.
Kom oksekød i en skål, tilsæt salt og rør det med en gaffel. Herefter hakkede basilikum sammen med parmesan, æg og 1 revet løg, 1 presset hvidløg og hvedemel. Ælt dejen godt og form farsen til kødboller.
Kom dem i et ovnfast fad, hæld tomatsaucen over, og steg færdig ved 190 grader varmluft ovn i 18 minutter.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, og vend sammen med tomatsauce og kødboller.
Pynt din Spaghetti Meatballs med lidt parmesanost og basilikum.


Related
Du vil muligvis også synes om

Kyllingelår med grøntsager og kartofler
18. december 2017
Kyllingelår med chilirøsti og salatbåde
1. november 2017