Spaghetti Meatballs

Spaghetti Meatballs

Opskrift:

  • 2 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 500-680 gram tomatpassata
  • 1 dl mælk
  • 2 stk. laurbærblade
  • 1 spsk. sukker
  • 1/2 bundt basilikum
  • 50 gram revet parmesan & lidt til pynt
  • 450 g hakket oksekød
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 æg
  • 250 gram spaghetti

– til 4 personer


Hak 1 løg og 2 hvidløg.

Varm lidt olie i en gryde, og svits det hakkede løg og hvidløg ved jævn varme i 2 minutter. Rør lidt undervejs.

Bland tomatpassata med løgblandingen i gryden, og tilsæt laurbærblade, sukker, salt, peber, mælk og lad det simre i 20 minutter. Smag til med yderligere salt og sukker til sidst.

Kom oksekød i en skål, tilsæt salt og rør det med en gaffel. Herefter hakkede basilikum sammen med parmesan, æg og 1 revet løg, 1 presset hvidløg og hvedemel. Ælt dejen godt og form farsen til kødboller.

Kom dem i et ovnfast fad, hæld tomatsaucen over, og steg færdig ved 190 grader varmluft ovn i 18 minutter.

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, og vend sammen med tomatsauce og kødboller.

Pynt din Spaghetti Meatballs med lidt parmesanost og basilikum.


Spaghetti Meatballs
Spaghetti Meatballs

Skriv et svar