Tortellini med ricotta og spinat

Tortellini med ricotta og spinat

Opskrift

  • 1 svinemørbrad
  • 250 gram tortellini med ricotta og spinat
  • 1 håndfuld basilikum
  • 30 gram babyspinat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 skefuld chilipesto (Svansø)
  • 1/2 citron
  • 1 stor håndfuld cherrytomater

I en travl hverdag må det her være den nemmeste løsning, og så smager det skønt.

Retten tager max 20 minutter inkl. forberedelse.

Det er ikke en hjemmelavet torttelini, da det ikke kan svare sig ift. hvordan denne smager fra “Armando DeAngelis”.

Tortellini, er en Italiens pasta kendt for at ligne en navle og være fyld med ost, spinat, skinke og/eller lignende. Deres oprindelse er fra byerne Bologna og Modena.

Tortellini med ricotta og spinat

Start med at afpudse svinemørbraden, og skær den i de tyndeste skiver som muligt.

Hak hvidløg fint og skær rødløg i tynde skiver.

Skyld spinat og basilikum.

Varm en lille gryde op med vand på højeste varme. Her skal din tortellini i lige om lidt.

Varm en pande op, og kom lidt smør og olie på. Kom mørbraden på og vend den hyppigt i 1 min.

Skru lidt ned for varmen og kom rødløg og hvidløg ned på pande i 3 min.

Herefter skal spinat og basilikum i, og nu sætter du også torttelini over.

Efter 3 min. kommes chilipestoen på panden og røres rundt med de andre ting.

Vandet hældes fra dine tortellini, og de vendes med resten på panden.

Det hele kommes over i et fad, der kommes halve cherrytomater på, presses en halv citron og rives parmesan på.

Det hele smages til med salt og peber.

Tortellini med ricotta og spinat
Tortellini med ricotta og spinat
Tortellini med ricotta og spinat
Tortellini med ricotta og spinat
Tortellini med ricotta og spinat
Tortellini med ricotta og spinat
Tortellini med ricotta og spinat
Tortellini med ricotta og spinat

Skriv et svar