Hverdag

Urtemos med mørbrad, løg, majs og stegte tomater

Opskrift

  • 400 gram kartofler
  • 1 løg
  • 1 majs
  • 1 svinemørbrad
  • 10 cherrytomater
  • Frisk timian
  • Persille
  • Hvidløg
  • Fløde

Til 2 personer


Skræl kartoflerne, skær dem ud i kvarte og kog dem 12-14 minutter. Sig vandet fra og pisk det med lidt smør, mælk og salt. Klip persille efter behov og rør det i mosen.

Skær dit løg i skiver og steg dem blanke.

Afpuds mørbrad, og kom salt og peber på den. Steg den på panden i smør 6 minutter, herefter med hvidløg og frisk timian i yderligere 6 minutter. Lad den hvile 5-10 minutter efter.

Kog majsen ca. 10 min og skær herefter majskornene af.

Jeg sluttede af med af koge panden af med lidt fløde, salt og kulør.


Urtemos med mørbrad, løg, majs og stegte tomater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.