Skræl kartoflerne, skær dem ud i kvarte og kog dem 12-14 minutter. Sig vandet fra og pisk det med lidt smør, mælk og salt. Klip persille efter behov og rør det i mosen.
Skær dit løg i skiver og steg dem blanke.
Afpuds mørbrad, og kom salt og peber på den. Steg den på panden i smør 6 minutter, herefter med hvidløg og frisk timian i yderligere 6 minutter. Lad den hvile 5-10 minutter efter.
Kog majsen ca. 10 min og skær herefter majskornene af.
Jeg sluttede af med af koge panden af med lidt fløde, salt og kulør.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.