Hverdag,  Weekend

Burrata Caprese Con Prosciutto

Burrata Caprese Con Prosciutto

Opskrift

  • Burrata
  • Snack tomater
  • Parmaskinke
  • Balsamico glace
  • Olivenolie

Basilikumsmayo

  • 1 del cremefraiche 9%
  • 1 del hellmansmayo
  • 1 håndfuld basilikum
  • Salt og peber

Basilikum/avokadocreme

  • 1 avocado
  • 3 spsk cremefraiche 38 %
  • 1 håndfuld basilikum
  • Salt og citronsaft

Capresesalat er en enkel italiensk salat af skiver af frisk mozzarella, tomater og sød basilikum krydret med salt og olivenolie.

Her blandes capresesalaten med burrata som er en friskost, der ligner mozzarella, men er meget blødere og friskere samt lækker parmaskinke.

En ret som er perfekt som forret eller tapas.


Start med at placere din burrata i midten af din tallerken. Halvere dine snacktomater.
Jeg vælger dem pga. de har forskellige farve hvilket giver et flot udtryk til retten. Placere dem rundt om din burrata. Parmaskinken ligges ovenpå tomaterne.

Jeg har forsøgt mig med en mayo og en creme til, og begge er gode alternativer.

Vælg din favorit eller prøv noget helt tredje.

Begge mine er udgangspunktet ens, de kommes i foodprocessor og efterfølgende placeres rundt på din tallerken.

Slut af med balsamico glace.

😋


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *