Kartoffel Frittata

Kartoffel Frittata

Opskrift:

  • 2 bagekartofler
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1/2 rød pepperfrugt
  • 75 gram cheddarost
  • 100 gram skinke
  • 40 gram parmesanost
  • 6 æg
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • Forårsløg

Kartoffel Frittata

Skær kartoflerne i tern.

Løg, hvidløg og rød pepper hakkes fint.

Varm den ovnfaste pande op med lidt smør/olie.

Kom kartoflerne på panden ved mellemhøj varme i 5 minutter.

Herefter kommes løg og vedløg ved i yderligere 5 minutter.

Imens skæres skinke i tern, cheddar og parmesanost rives.

Når kartofler og løg er klar kommer skinke og peppefrugt i blandingen.

Æg piskes med gaffel og 1 spsk. vand og cheddar osten kommes deri. Krydres med salt og pepper.

Æggeblandingen komme på panden og steges ved middelvarme i 10 minutter.

Ovnen varmes op til 200 grader varmluft.

Når de 10 minutter er gået kommes parmesanosten på og panden stilles i ovnen på grill i 10 minutter.

Pyntes med forlårsløg og cherrytomater.

Kartoffel Frittata
Kartoffel Frittata
Kartoffel Frittata
Kartoffel Frittata

Skriv et svar