I en anden skål piskes smør, æg og sukker til en cremet masse.
Rør forsigtig mel, bagepulver, vaniljesukker og salt i dejen.
Grovhak din chokolade og kom den i dejen.
Til sidst tilsættes mælk og bananmassen i dejen og det røres sammen.
Fordel dejen i dine muffins forme.
Smelt nutellaen i mikroovn ca.20 sekunder, så den bliver mere flydende, fordel ca. 1/2 tsk. Nutella i midten af hver bananmuffin og brug evt. en tandstik eller andet til at dreje nutellaen lidt rundt.
Denne webside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem hjemmesiden. Ud af disse cookies gemmes de, der er kategoriseret som nødvendige, i din browser, da de er vigtige for, at websitet kan fungere grundlæggende. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies. Men fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din browseroplevelse.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.