Hverdag

Pulled pork sous vide

Pulled pork sous vide

Opskrift

PORK

  • 1 kg nakkefilet

RUB

  • 4 spsk brun farin
  • 1 spsk sukker
  • 4 tsk løgpulver
  • 4 tsk hvidløgspulver
  • 4 tsk paprika
  • 1/2 tsk Cayennepeber 
  • 1 tsk chilliflager
  • 2 tsk flagesalt 

BBQ

  • 4 spsk ketchup
  • 4 spsk brun farin
  • 1 spsk æbleeddike 
  • 4 fed presset hivdløg
  • 1/2 tsk Dijon sennep
  • 1/2 tsk chili flager
  • 0,5 dl appelsinjuice
  • 1 tsk engelsk sauce

til 4 personer


Pulled pork sous vide

Bland dine ingredienser til rub, og gnid det godt og grundigt på nakkefileten.

Vakuumpak herefter kødet.

Kom det i sous vide på 70 grader i ca. 33 timer.

Min fik 33 timer i sous vide, da det passede med jeg satte det over kl. 08.00 dagen før.

Kødet tages op af sous vide og kommes i et ovnfast fad. Hæld alt saften fra kødet med og 1/2 delen af BBQ på nakkefileten.

Herefter skal den i ovnen 20 minutter, 225 grader varmluft.

Når den er færdig rives den fra hinanden og blandes med det resterende BBQ.

Pulled Pork Chipotle

Pulled Pork Burrito


Pulled pork sous vide
Pulled pork sous vide
Pulled pork sous vide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *