Pulled pork sous vide
4. februar 2021
Pulled pork sous vide
Opskrift
PORK
- 1 kg nakkefilet
RUB
- 4 spsk brun farin
- 1 spsk sukker
- 4 tsk løgpulver
- 4 tsk hvidløgspulver
- 4 tsk paprika
- 1/2 tsk Cayennepeber
- 1 tsk chilliflager
- 2 tsk flagesalt
BBQ
- 4 spsk ketchup
- 4 spsk brun farin
- 1 spsk æbleeddike
- 4 fed presset hivdløg
- 1/2 tsk Dijon sennep
- 1/2 tsk chili flager
- 0,5 dl appelsinjuice
- 1 tsk engelsk sauce
til 4 personer
Pulled pork sous vide
Bland dine ingredienser til rub, og gnid det godt og grundigt på nakkefileten.
Vakuumpak herefter kødet.
Kom det i sous vide på 70 grader i ca. 33 timer.
Min fik 33 timer i sous vide, da det passede med jeg satte det over kl. 08.00 dagen før.
Kødet tages op af sous vide og kommes i et ovnfast fad. Hæld alt saften fra kødet med og 1/2 delen af BBQ på nakkefileten.
Herefter skal den i ovnen 20 minutter, 225 grader varmluft.
Når den er færdig rives den fra hinanden og blandes med det resterende BBQ.
Related
Nyere