Hverdag

Syltede rødløg

Syltede rødløg

Opskrift: Syltede rødløg

  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl lagereddike
  • 1,5 dl vand
  • 4 rødløg – i kvarte både
  • 2 laurbærblade
  • 1 knivspids ingefær
  • Salt og pepper

– til 6 personer


Syltede rødløg

Hæld sukker, eddike og vand i en gryde og kog det indtil sukkeret er væk.

Skær dine løg i mellemtiden, og kom dem ned i sukkerlager. Tilføj 1/3 tsk. groft salt og kværn pepper af 6 gange heri. Derudover laurbærblade og ingefær.

Kog dine løg i 4 minutter.

Kom herefter det hele på en beholder og sæt det i køleskabet i 1 dag.

Når de syltede rødløg skal spises tages de op af sukkerlagen og dryppes af.

Retter hvor denne opskrift kan bruges:

Asiatiske ruller med rispapir

Oksemørbrad med selleripure